14 december 2014

Bigpigs stora jultävling

Hej på er!

Julen närmar sig och mellan fajterna med storgäddorna tänker vi också på er läsare. Har ju varit lite trögt med inlägg på senaste tiden, dels har vi alla fullt upp med annat som hus och hem, tjäna ihop pengar till nya fiskeprylar samt övriga intressen. Samtidigt har fisket också varit extremt trögt tidvis och därför har det efter fiskepassen inte alltid lockat att skriva om ännu ett misslyckande. Men nu har det som tur svängt och några av oss har fina fiskepass bakom. Mera om dessa dock i andra inlägg.
Som kompensation för vårt tröga bloggande tänkte vi därför ordna en tävling. Huvudpriset i denna tävling är en mycket fin Bigpig hoodie som ni mycket väl kan använda när släkten samlas på jul, svärmor fyller 80år eller varför inte när du vill ha riktit god fiskelycka och feelisen på topp. Men inte nog med det, i priset ingår också andra saker. Några av våra absoluta favoritbeten(till ett värde av ca 60€), ett knippe tafsar för gäddfisket, en fisketång samt några av våra absoluta favoritflugor. Kanske kan vi också ordna nån ytterligare överraskning.
 



Hur deltar ni då i denna tävling? Det är mycket enkelt. Ni skriver ihop en kort fiskehistoria och mailar den till oss. Historien bör vara sann och kan tex handla om ett speciellt fiskeminne, en bra fisketur, en dråplig händelse eller vad som helst bara det är fiskerelaterat. Historien bör inte vara lång men visst är det kul för oss om den är lite längre. Åtminstone 5 rader hoppas vi att ni får ihop. Det visar iaf att ni är seriöst intresserade av att vinna paketet. Dom bästa historierna kan vi publicera här på bloggen under julhelgen till övriga läsares stora glädje. Givetvis censurerar vi bort eventuella ortnamn för att inte bränna fiskeställen samt övrigt som inte passar att publicera.  Vinnaren dras bland alla er som skickar in, ingen skillnad alltså om historien är bra eller dålig.
Ni har några dagar tid på er, senast fredagen 19 december kl 15.00 vill vi ha ert bidrag.
Sänd bidragen till mig, Gustav på gustavsundqvist2@gmail.com så är ni med. Så sätt igång och skriv, Kanske du blir den lycklige. Vinnaren meddelas personligen och priset postas inom norden eller avhämtas.

HOX meidän suomenkieliset lukijat. Tekin voitte osallistua tässä kilpailussa. Kirjoita pieni kalastustarina ja lähetä sen meille niin voitte voittaa tuo upean bigpig huppari ja viehepaketti. Lähetä tarinan tähän osoitteen gustavsundqvist2@gmail.com niin olette mukana kilpailussa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar