23 februari 2015

Ny teammedlem, Richard "Riki" Björkell

Hej på er!
Vi har en ny medlem i teamet. Riki som han oftast kallas är en mycket god vän till oss sedan länge och som också fiskat en hel del med oss. Han har tidigare också figurerat i nåt blogginlägg. Sitt levebröd tjänar han med hammaren, slår sig på tummen eller bygger hus, byggnadsarbetare i alla fall.

Han är en rätt bred fiskare som förutom gäddfiske också kört en hel del flugfiske och laxfiske. Förutom fiske så upptar också jakten en del av fritiden, bland annat älgjakt och vilsvinsjakt.
Han är en mycket trevlig person som samtidigt som han är otroligt seriös i sitt fiske också sätter in en stor portion humor i det hela. En riktigt kul typ att ha med på fisket.
Han kommer att synnas rätt mycket bloggen den närmaste tiden och kommer bland annat att ha en mycket synlig roll i vårt nästa riktigt långa inlägg. :) Han kommer också att bidra till teamet med en massa humor som säkert också kommer att synnas här i bloggen. Mera information om honom kommer under teamet. Där kommer för övrigt också att komma mera info om oss övriga i teamet så håll utkik.
Vi hälsar Riki välkommen i teamet.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar