25 september 2015

Grisböjjet närmar sig

Hej!
För dom som ännu inte hunnit anmäla sig men vill så ger vi er nån dag till. Före onsdag vill vi ha er anmälan så hinner vi ordna med mat osv.  Kommer att bli en grymt bra dag.

Till förberedelserna hör ju också att samla ihop lite sponsorer för att vi ska kunna dela ut fina priser samt hålla deltagaravgiften på en låg nivå. Kommer här att nämna alla som på nåt sätt sponsrar vårt evenemang.

Vi börjar med Scandic Marine som också är en av teamets sponsorer. De sponsrar ett värdefullt köpkort till vårt prisbord.

Rätt tidigt blev det klart att wake fishing också sponsrar böjjet, De fyller på prisbordet med diverse fiskeutrustning. 

När man skall bända gädda en hel dag kan det va bra med en kopp gott kaffe innan. Team Lemmelkaffe som blir sponsrade av Lemmelkaffe kommer att bjuda alla deltagare på äkta kokkaffe. Kommer så småningom att ingå i kajaakkikalastus sortiment. Inte sova, bara kaffe

En annan av Teamets sponsorer är Outworks som säljer grymt fina prylar till alla möjliga användningsområden, De sponsrar vårt prisbord med en grymt fin grej som alla som rör sig på isen har nytta av. 
Vi fortsätter med Sundviks som sponsrar böjjets tyngsta vinst. :) 

Än finns det mycket rum på prisbordet så vi fortsätter med Wikro systems som sponsrar några riktigt bra grejjer som många har nytta av. Från dem kan ni köpa det mesta i verktygsväg samt båtprylar.   
Det är ju också bra med sportfiskande restaurangägare. Mr Banks sponsring kommer att göra nån lycklig vinnare mätt och också skydda nån för solen. Gör också nejdens kanske bästa pizzor.

Efter fiskandet kommer hamburgare att stå på menyn. Vad är då bättre än riktigt hamburgarbröd bakat med kärlek. Tack till fagerudds bageri för denna sponsring. 

Nejdens stora nät tillverkare samt importör av fisketillbehör osv ska vi inte glömma. Från Kivikangas får du det mesta du behöver för att hålla dig med fisk på bordet. De fyller på vårt prisbord med några bra grejjer som alla behöver. 


En annan som bidrar är en av nejdens biltillbehörsaffärer. Mekonomen fyller på med några grejjer som kan va bra att ha. 

Även från Vasa får vi sponsring till vårt prisbord. Vasas egen sportfiske och friluftsbutik ger ett presentkort så man fritt kan köpa nåt man behöver. 

Nejdens egen flugbutik på nätet, Ifly fyller på prisbordet med lite gäddflugor. Kolla in deras sortiment när du ska fylla upp flugasken efter sommarens fisketurer. 

En av nejdens nyaste webshoppar som ännu knappt hunnit öppna är kajaakkikalastus som teamets egen Laali startar upp. Han slänger också in något på prisbordet. 

Motonet i Vasa har ju kanske nejdens största utbud på fisketillbehör. Kan jämföras med vad en godisbutik är för en snål 7åring. Dreglet rinner och ha begäret är stort när man ser alla intressanta spön, rullar osv. Ett måste när man ska på shoppingtur. En rikti "karabod". Fyller på prisbordet med diverse prylar. 

Westwood är ett lokalt snickeri med huvudinriktning på trappor. Sponsrar ribbor att märka upp gäddorna på till tävlingen.

En till som fyller på vårt redan fina prisbord är Navitek. Kan det mesta inom marinelektronik och har också en hel del fiskeprylar i butiken. Också vinnare av Gris-böjjet 2014. 

En av våra lokala båtexperter är Ocean Dealers i Larsmo. Fixar det mesta från att sälja båtar till att serva upp dem och sköta vinterförvaret. Säljer också en hel del tillbehör till båt och friluftsliv. 

Jakobstads överlägset bästa sportaffär, Sportia Mattson fixar också nåt till vårt prisbord. Vägen till seger i en tävling, oavsett sport går alltid via Mattsons. 

En av nejdens snabbanst växande företag är salladstillverkaren och grönsaktsgrossisten Fresh Servant i Edsevö. Sponsrar Böjjet med nåt grönt till hamburgaren osv 

Nyko Frys som är en av nejdens störta aktörer inom pälsfoderbranschen vill också vara med på prisbordet och donerar något för topp och tå. 
I nejden har vi också duktiga aktörer inom el och hus branschen. DLF talotekniikka är en av dem. De belyser sin väg fram till prisbordet. 

Förutom huvudpriserna så kommer de flesta priserna att delas ut genom lottning. Bra grejjer finns så tror ingen behöver gå tomhänt hem. :)

Vi uppdaterar listan vartefter vi får mera sponsorer så kom gärna in och kolla snart igen. 

//Arrangörsstaben för Gris-böjjet


2 kommentarer:

  1. Tack pojkar för en välordnad tävling! Tummen upp! Nästa år hoppas vi på liti minder blåst....

    SvaraRadera
  2. Grattis till vinsten Simppi å Caj

    SvaraRadera